Buderus Kombi Servisi

Sultangazi Buderus Servis Çağrı Merkezi 0850 304 63 78

Sultangazi Buderus Kombi Servis Hizmeti

Sultangazi Buderus servisi olarak tüm Sultangazi semtine uzman kadromuz ile profesyonel servis hizmeti sunmaktayız. Yapmış olduğumuz hizmetler, değiştirilen orjinal yedek parçalar firmamız tarafından 1 yıl garantilidir. Buderus marka kombi cihazlarına profesyonel kadromuz ile hizmet sağlamaktayız. Buderus Kombi arızaları, Buderus kombi bakımları, Buderus petek ve radyatör bakımlarında lütfen bizimle iletişime geçerek servis talebinde bulunabilirsiniz. Ayrıca Buderus kombi cihazınızda olası bir arıza durumu öğrenmek içinde online destek alabilirsiniz.

Buderus Arıza Servisi

Kombi arızalarınızda profesyonel kadromuz ile aynı gün hizmet sağlamaktayız. Orjinal yedek parça ve uygun fiyatlarla kusursuz hizmet sunmaktayız.

Buderus Bakım Servisi

Evinizde veya işyerinizde kullanmakta olduğunuz Buderus kombi cihazlarının yılda 1 kez düzenli çalışabilmesi için mutlaka bakımını yaptırınız.

Buderus Petek Bakımı

Kombi bakımı yanı sıra peteklerinizinde akıllı robot sayesinde ilaçlı periyodik bakımını yaptırmanızı mutlaka tavsiye ediyoruz.

Buderus Yedek Parça

Buderus kombi cihazlarınız için değişmesi ön görülen orjinal yedek parça satışımız mevcuttur. Kombi yedek parçalarımız 1 yıl garantilidir.

Sultangazi temizlik firmaları

Sultangazi Buderus Kombi Servisleri

Evinizde veya işyerinizde kullanmakta olduğunuz Buderus kombi cihazlarına servis hizmeti vermekteyiz. 10 Yılı aşkın firmamız siz değerli tüketicilerimize ilk günkü gibi tecrübe sahibi lisans mezunu sertifikalı personelimiz ile kusursuz servis hizmeti sunabilmek adına tüm çaba ve gayretleriyle çalışmaktadır. Piyasada sözde kombi servisi hizmeti sağlayan diğer firmalardan farkımız oldukça yüksektir. Her müşterimiz ile ayrı ayrı ilgilenmekteyiz. Sultangazi Buderus servisi'miz TSE Yetki belgesine sahip tamamen resmi çalışmaktadır. Personellerimiz siz değerli tüketicilerimizden memnuniyet almaları hususunda başrol oynamaktadırlar.

Buderus Kombi Arıza Servisi
Firmamız TSE Yetki belgesine sahip olup çalışan personelimiz kılık kıyafetleri düzgün, müşteri diyalogları iyi, gerekli kombi kurslarından geçmiş yetki belgeleri mevcut teknisyenlerden oluşmaktadır. Ayrıca Buderus servisi hizmetimizde yedek parça ve aksesuar satışlarımızda mevcuttur. Kombi cihazlarında baca menfezleri, kombi petek vanaları, kombi düğmeleri gibi aksesuarları ve orjinal Buderus kombi yedek parçalarını servisimizden talep edebilirsiniz.
Buderus Kombi Bakım Servisi
Kombi cihazları 2 Gurupta yer almaktadır. Bunlardan 1. Yoğuşmalı Kombi Cihazı - 2. Hermatik Kombi Cihazı dır. Eski cihazlar bacalı kombiler artık günümüzde yerini hermatik kombilere bırakmış ve gelişen teknoloji ile bu hermatik kombi cihazlarıda yoğuşmalı kombi cihazlarıyla yer değiştirmektedirler. Peki hermatik kombi ile yoğuşmalı kombi arasındaki fark nedir ? Bu soruya şöyle cevap verecek olursak yakıt tasarrufu açısından tavsiye edilen bir sistemdir. Yani kısacası yoğuşmalı kombi cihazları hermatik kombi cihazlarına göre daha ekonomik yakıt harcamaktadırlar. Bunun başlıca sebebi ise yapısal değeridir. Sonuç olarak ister yoğuşmalı kombi isterse hermatik kombi cihazı olsun yılda 1 kez mutlaka periyodik bakıma girmesi gerekmektedir.

Sultangazi temizlik firmaları

Sultangazi Buderus Kombi Arıza Servisi

Evinizin veya işyerinizin ısıtmakla ve sıcaksu ihtiyacını karşılamasında kullandığınız Buderus kombi cihazlarımız olası bir arıza durumunda konuya hakim servis personelimiz sayesinde yerinde ve zamnında çözüm odaklı hizmet vermekteyiz. Bizler Sultangazi Buderus servisi olarak siz değerli tüketicilerimizin maduriyetlerini gidermek için 7/24 hizmet sunmaktayız. Ayrıca kullanımdan kaynaklanan bazı hatalarda siz tüketicilerimizde cihazınıza müdahale edebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse aşağıdaki arıza tablosunu lütfen inceleyebilirsiniz.?

Buderus Kombi Arızaları ve Sorun Giderme İp uçları !

1.) Kombi Su barı işığı yanıp sönüyor hiç çalışmıyor

Kullandığınız kombi cihazınızın su göstergesi 1.5 ile 2 bar arasında olmalıdır. Eyer 1 bar suyun altına düşmüş ise kombi cihazınıza su ilavesi yapınız.

2.) Kombi Petekler yarısı ısınıyor

Evinizde veya işyerinizdeki kombi cihazlarının sürekli çalışması ile petek ve radyatörlerde biriken hava olabilir, böyle durumlarda bütün peteklerden su gelinceye kadar havası mutlaka alınmalıdır.

3.) Kombi baca işareti veriyor yanmıyor.

Kombi cihazınızın üzerinde bulunan atık gaz borusu dışarıya çıkış uç bölümünde tıkanıklık olabilir. Örnek vermek gerekirse kuş yuvası gibi etkenler yüzünden baca çekişi zayıflamış olabilir, temizleyip kombinizi tekrar çalıştırabilirsiniz.

Siz değerli tüketicilerimizin yapabileceği çok kısa arızalar bunlardır. Diğer arızalarda lütfen bizimle iletişime geçebilirsiniz.Sultangazi temizlik firmaları

Buderus Kombi Arıza Kodları

Buderus kombi 1 Arıza Kodu: Baca Çekişi Yok.Bacalı ise bacanızı kontrol edin, Hermatik ise kombiniz Fan Motorunuzu veya Prosostat parçasını kontrol edin.
Buderus kombi 2 Arıza Kodu: Aşırı Isınma.Kombinin sisteminde hava var, sirkülasyon motorundan havasını alın.
Buderus kombi 3 Arıza Kodu: Alev Oluşmuyor.Kombinize gaz gelmiyor. Gaz vanasını kontrol edin ocağınızı yakarak dairenize gaz geldiginden emin olun. Uzun süre kombi kapalı kalmış ise Reset yapın kombinize 3 defatekrarlayın.

Buderus kombi 4 Arıza Kodu: İstenilen Sıcaklığa Geldi.Kombinizin altında varsa vanaları kontrol edin. Radyatör musluklarınızın en az 3 tanesi açık olması gerekir.Peteklerinizin havalarını alın.
Buderus kombi 5 Arıza Kodu: Kullanma Suyu 85 Derece.Üç yollu vananız arızalı kalorifer bölümüne su kaçırıyor.
Buderus kombi 6a Hata Kodu: Alev Oluşmadı (İyonizasyon Arızası).3 Defa resetleyin halen arıza devam ediyorsa Kombinizin Anakartı Arızalı.
Buderus kombi 7 Arıza Kodu: Bacada Tıkanma Var.Kombiniz bacalı ise bacanızı kontrol edin ve 20 dakika bekledikten sonra resetleyin. Hermatik ise kombinizin Prosostat arızalı.
Buderus kombi 8 Arıza Kodu: Sigorta Arızası.Kombizin Anakart üzerinde bulunan sigortaları arızalı Şefaf kapaktan göreceksiniz ki içinde yedek sigortaları fabrika tarafından verilmiştir.Değiştirerek kombinizi Resetleyin.
Buderus kombi 9 Arıza Kodu: Computer Arızası.Kombinizin Anakart Arızalı.
Buderus kombi E Arıza Kodu: Gerilim Çok Düşük.Elektrik Voltajınız çok düşük Elektrikçinize ölçtürün Voltajınızı düşük ise kombinize Regülator Takın/Taktırın.
Buderus kombi – Arıza Kodu: Isıtma Devrede.Kombinizin herşeyi normal.Ekranda hiç birşey yok ise kombinize elektrik gelmiyordur kombiniz için kullandığınız Priz veya Sigortanızı Kontrol Edin..


BUDERUS Kombi Logomax arıza Kodları;


CL Arıza Kodu: Sıcak kullanım suyu sıcaklık sensörü arızalı (Logamax UOS2-24/28K)
Çözüm: Kullanım suyu sıcaklık sensörünü ve bağlantı kablosunu kontrol edin.
SH Arıza Kodu: EMS işletiminde kesinti
Çözüm: Bağlantı kablosunu ve termostatı kontrol edin.
CL Arıza Kodu: Kullanım suyu sıcaklık sensörü doğru monte edilmemiş (Logamax UOS2-24/28K).
Çözüm: Montaj yerini kontrol edin, sensörü sökün ve ısı transfer macunu sürerek yeniden monte edin.
CP Arıza Kodu: Boyler sensörü algılanmıyor.
Çözüm: Boyler sensörünü ve bağlantı kablosunu kontrol edin.

CL Arıza Kodu: Sıcak kullanım suyu sıcaklık sensörü arızalı (Logamax UOS2-24/28K)
Çözüm: Kullanım suyu sıcaklık sensörünü ve bağlantı kablosunu kontrol edin.
SH Arıza Kodu: EMS işletiminde kesinti
Çözüm: Bağlantı kablosunu ve termostatı kontrol edin.
CL Arıza Kodu: Kullanım suyu sıcaklık sensörü doğru monte edilmemiş (Logamax UOS2-24/28K).
Çözüm: Montaj yerini kontrol edin, sensörü sökün ve ısı transfer macunu sürerek yeniden monte edin.
CP Arıza Kodu: Boyler sensörü algılanmıyor.
Çözüm: Boyler sensörünü ve bağlantı kablosunu kontrol edin.

9C Arıza Kodu: Kod anahtarı algılanmıyor.
Çözüm: Kod anahtarını yerine doğru takın, numarasını kontrol edin, ölçün, gerekirse değiştirin.
3A Arıza Kodu: Dif. basınç şalteri işletme esnasında açıyor (Fan devir hızı sağlanamıyor).
Çözüm: Dif. basınç şalterini, atık gaz tahliyesini ve fanı kontrol edin.
QP Arıza Kodu: Dif. basınç şalteri sükunet halinde açmıyor.
Çözüm: Dif. basınç şalterini kontrol edin.
3C Arıza Kodu: Dif. basınç şalteri kapatmıyor.
Çözüm: Dif. basınç şalterini ve atık gaz tahliyesini kontrol edin.
– Arızası: Dış hava termostatı algılanmıyor.
Çözüm: Dış hava termostatını ve bağlantı kablosunu kontrol edin.
2E Arıza Kodu: Isıtma tesisatı su basıncı düşük.
Çözüm: Su basıncını kontrol edin, gerekiyorsa tamamlayın. (Tavsiye Ettigimiz 1.5 ile 2.0 Arasında Olmasıdır.)
8Y Arıza Kodu: 8 – 9 köprüsü algılanmıyor.
Çözüm: Soket yerine oturmamış, köprü eksik, yerden ısıtma sıcaklık sınırlayıcısı devreye girmiş.
2P Arıza Kodu: Isıtma devresinde ani veya çok hızlı sıcaklık yükselmesi.
Çözüm: Pompa ve by-pass hattını kontrol edin.
4Y Arıza Kodu: Gidiş suyu sıcaklık sensörü arızalı.
Çözüm: Sıcaklık sensörünü ve bağlantı kablosunu kontrol edin.
4C Arıza Kodu: Emniyet termostatı (STB) devreye girmiş.
Çözüm: Tesisat basıncını, sıcaklık sensörünü, pompayı, elektronik kart sigortasını kontrol edin kombinin içindeki havasını alın.
6A Arıza Kodu: Alev algılanmıyor.
Çözüm: Gaz giriş vanası açık mı ? Gaz giriş basıncını, şebeke bağlantısını, ateşleme elektrodu ve kablosunu, iyonizasyon elektrodu ve kablosunu kontrol edin.
EC Arıza Kodu: Dahili hata
Çözüm: Elektrik soket kontaktlarını, ateşleme kablolarının bağlantılarını kontrol edin, eger sorun devam ediyorsa elektronik kartı değiştirin.
EL Arıza Kodu: Referans gerilimi (dahili düşük voltaj) hatalı
Çözüm: Elektronik kartı değiştirin.
6C Arıza Kodu: Cihaz kapandığı halde alev algılanmaya devam ediyor.
Çözüm: Elektroda su gelmiş olabilir, Elektrodu kablosuyla birlikte değiştirin.
6C Arıza Kodu: Gaz kesildiği halde alev algılanmaya devam ediyor.
Çözüm: Gaz armatürü kablo bağlantılarını ve gaz armatürünü kontrol edin, elektrod setini kontrol edin, gerekirse değiştirin.
EP Arıza Kodu: Yanlışlıkla uzun süreli reset butonuna basılmış (30 saniyeden Fazla Basılmış).
Çözüm: Reset butonuna tekrar basın. Tekrar aynı arızaya geçerse reset butonunu kontrol edin.

3A Arıza Kodu: Difransiyel basınç şalteri işletme esnasında açıyor (Fan Motoru devir hızı sağlanamıyor).

9C Arıza Kodu: Kod anahtarı algılanmıyor.
Çözüm: Kod anahtarını yerine doğru takın, numarasını kontrol edin, ölçün, gerekirse değiştirin.

Çözüm: Difransiyel basınç şalterini, atık gaz tahliyesini ve fanı kontrol edin. 
QP Arıza Kodu: Difransiyel basınç şalteri sessizlik halinde açmıyor.
Çözüm: Difransiyel Basınç şalterini kontrol edin.
3C Arıza Kodu: Difransiyel basınç şalteri kapatmıyor.
Çözüm: Difransiyel basınç şalterini ve atık gaz tahliyesini kontrol edin.
– Arızası: Dış hava termostatı algılanmıyor.
Çözüm: Dış hava termostatını ve bağlantı kablosunu kontrol edin.
2E Arıza Kodu: Isıtma tesisatı Bar basıncı düşük.
Çözüm:Bar basıncını kontrol edin, gerekiyorsa tamamlayın. (Önerilen 1.5 ile 2.0 Arasında Olmalıdır.)
8Y Arıza Kodu: 8 – 9 köprüsü algılanmıyor.
Çözüm: Soket yerine Yerleşmemiş , köprü Noksan, yerden ısıtma sıcaklık sınırlayıcısı devreye girmiş.
2P Arıza Kodu: Isıtma devresinde ani veya çok hızlı sıcaklık yükselmesi.
Çözüm: Pompa ve by-pass hattını kontrol edin.
4Y Arıza Kodu: Gidiş suyu sıcaklık NTC Sen Sörü arızalı.
Çözüm: Sıcaklık NTC sensörünü ve bağlantı kablosunu kontrol edin.
4C Arıza Kodu: Emniyet termostatı  devreye girmiş.
Çözüm: Tesisat basıncını, Isı NTC sensörünü, pompayı, Ana kart sigortasını kontrol edin kombinin içindeki havasını Tahliye edin.
6A Arıza Kodu: Cihaz Alev Hissetmiyor.
Çözüm: Gaz giriş vanası açık mı ? Gaz giriş Basıncını, şebeke bağlantısını, ateşleme elektrodu ve kablosunu, iyonizasyon elektrodu ve kablosunu kontrol edin.
EC Arıza Kodu: Dahili hata
Çözüm: Elektrik soket kontaktlarını, ateşleme kablolarının bağlantılarını kontrol edin, Eğer problem devam ediyorsa Ana kartı değiştirin.
EL Arıza Kodu: Referans gerilimi (dahili düşük voltaj) hatalı
Çözüm: Ana kartı değiştirin.
6C Arıza Kodu: Cihaz kapandığı halde alev Hissetmeye devam ediyor.
Çözüm: Elektroda su Temas etmiş olabilir, Elektrodu kablosuyla birlikte Yenileyin.
6C Arıza Kodu: Kombi Gaz kesildiği halde alev Hissetmeye devam ediyor.
Çözüm: Gaz armatürü kablo bağlantılarını ve gaz armatürünü kontrol edin, elektrod setini kontrol edin, gerekirse Yenileyin.
EP Arıza Kodu: Farkında olmadan uzun süreli Reset Tuşuna basılmış (30 saniyeden Fazla Basılmış).
Çözüm: Reset butonuna Yeniden basın. Tekrar aynı arızaya geçerse reset butonunu kontrol ediniz.

 

Sultangazi Buderus Kombi Bakım Servisi

Kombi cihazları 2 Gurupta yer almaktadır. Bunlardan 1. Yoğuşmalı Kombi Cihazı – 2. Hermatik Kombi Cihazı dır. Eski cihazlar bacalı kombiler artık günümüzde yerini hermatik kombilere bırakmış ve gelişen teknoloji ile bu hermatik kombi cihazlarıda yoğuşmalı kombi cihazlarıyla yer değiştirmektedirler.

Peki hermatik kombi ile yoğuşmalı kombi arasındaki fark nedir ?

Bu soruya şöyle cevap verecek olursak yakıt tasarrufu açısından tavsiye edilen bir sistemdir. Yani kısacası yoğuşmalı kombi cihazları hermatik kombi cihazlarına göre daha ekonomik yakıt harcamaktadırlar. Bunun başlıca sebebi ise yapısal değeridir.

Sonuç olarak ister yoğuşmalı kombi isterse hermatik kombi cihazı olsun yılda 1 kez mutlaka periyodik bakıma girmesi gerekmektedir.

Sultangazi Buderus Servisi Arama Etiketleri ( Buderus servisi Sultangazi )

Sultangazi Buderus servisi Sultangazi Buderus servis Sultangazi Buderus servisleri Sultangazi Buderus kombi servisi Buderus servisi Sultangazi istanbul Sultangazi Buderus servisi Sultangazi Buderus teknik servisi Sultangazi Buderus kombi servis Sultangazi Buderus servis merkezi

Google Dost Siteler

Klima Servisi | Kombi Servisi | Temizlik Şirketi | Online Alış Veriş Merkezi | Düğün Arabası Kiralama | Boya Badana Firması | Temizlik Şirketleri |